Title Image

La baza, initiat de cinci oameni dedicati, cu o experienta de peste 15 ani in domeniu,
au adunat toate cunostintele artistice pentru a fonda un proiect inovator,
o scoala de arte intr-o continua dezvoltare.

CHALLENGE ARTSDe ce ``Challenge``?

Pentru ca noi consideram orice nou inceput o provocare. Vrem ca toti cei care aleg sa fie alaturi de noi, sa considere o provocare faptul ca incearca ceva nou si bineinteles pentru ca vrem sa ii sprijinim pe toti cei care intampina un obstacol in dezvoltarea si in slefuirea talentului lor.


De ce ``Arts``?

Dansul este o forma de arta si avem o mare varietate in tot ceea ce inseamna cursuri, clase si coregrafi. Dansul este o exprimare artistica, si tocmai pentru a incuraja arta si artistii care sunt dansatorii, am pus la dispozitie clase cu mai multe stiluri de dans, fiecare putand sa-si exprime optiunea participand la ce curs considera ca i se potriveste.

Challenge Arts home photo 1

Challenge Arts about us studio photo 2

Impreuna din 2010, cei 5 membri principali Challenge Arts sunt si fondatorii proiectului cu acelasi nume. Ei au transformat dragostea pe care o au pentru dans, intr-un mod de viata, intr-o rutina de zi cu zi, si o data cu proiectul Challenge Arts au ales sa impartaseasca cunostiintele si experienta lor oamenilor atrasi catre lumea dansului, fie ca acestia vor sa devina profesionisti sau pur si simplu sa invete sa danseze la petreceri cu prietenii.

Andreea Mihaesi (DeDe), Andrei Musat (Yoz), Mihai Pirvulet (Mitza), Mihai Mateas (Matey), si Florin Lixandru (Lixa) au obtinut de-a lungul timpului numeroase premii interne si international ca solo, duo, trio; iar ca grup le amintim pe cele mai recente si anume:
- locul 1 - Adults Crew - UK Street Dance Championship, Londra 2022
- locul 1 - Adults Crew - UK Street Dance Championship, Londra 2019
- locul 1 - Upper Division - World of Dance Romania, Cluj 2019
- locul 1 - Upper Division - World of Dance Romania, Cluj 2018

De asemenea au colaborat cu cei mai in voga artisti nationali si internationali cum ar fi: Kat Deluna, FAYDEE, I.Van, Admiral C4C, Carmen Simionescu, Pepe, Sonny Flame, Elena Gheorghe, Alb Negru, Alice, Ella, Ana Maria Ferentz, Simona Nae, Wilmark, Roxana Nemes, Adriana, Cristina Spatar, Dya, Wassabi, Anda Adam, Cristina Rus, Dalma, Miss Mary, Imba si multi altii.

SCOALA DE ARTEScoala de dans cu sediul in Bucuresti ce ofera cursuri de dans pentru toate categoriile de varsta si pentru toate nivelele de pregatire. Calitatea serviciilor noastre a fost evidentiata la toate evenimentele unde ne-am facut simtita prezenta si la concursurile de unde ne-am intors cu premii pe podium si calificari internationale.


CURSURI DE DANS

- street dance pentru copii 5-12 ani
- street dance pentru adolescenti si adulti
- cursuri de dans pentru adulti
- breaking class
- commercial dance
- choreo class
- afro dance
- dancehall (shatta)
- waacking
- salsa si bachata

CURSURI DE WORKOUT SI AEROBIC

- booty workout
- aerobic


ANTRENAMENTE PERSONALE

- dezvoltare personala prin dans
- antrenament personalizat de workout

DANSUL MIRILOR

- scenografie
- coregrafie moment artistic
- realizare colaj muzical


CURSURI PENTRU CORPORATII

- initiere in tainele dansului
- pregatire fizica
- coregrafie moment artistic
- realizare colaj muzical

DANSATORI PROFESIONISTI pentru EVENIMENTE

Intr-un mix clasic sau urban condimentat cu originalitate, CHALLENGE ARTS ofera:
- Show de dans pentru diferite evenimente: nunti, botezuri, zile onomastice, petreceri private, festivaluri, zilele orasului, petreceri corporate, petreceri pentru copii, promovare produse, flashmob-uri etc.
- Show de entertainment: moment artistic (coregrafie) , implicarea publicului, MC - intretinere atmosfera.
- Show de dans pe diferite colaje musicale: 70s, rock’n’roll, Mtv hits etc.
- Show de dans pe diferite teme: dans rusesc, grecesc, popular, tiganesc, musical, sexy choreo, Michael Jackson, gangsters etc.
- Coregrafiere momente pentru evenimente: videoclipuri, flashmob-uri, dansul mirilor, balul bobocilor, dans cavaleri de onoare, coregrafie serbare copii etc.